32 via dei birrai

Italiaans speciaalbier

Over Erik & Tom

In de zomer van 2015 was Tom samen met vriendin Joyce in Italië. In het restaurant waar ze aten zagen zij 32 op de kaart staan. Benieuwd naar het Italiaanse bier bestelden zij het.

Ze waren meteen onder de indruk van de presentatie:
– De prachtig vormgegeven fles;
– Het openen ervan: eerst door de zegel van de fles te halen, daarna het openen van de dop als een bierfles én daarna nog eens met een kurk als een wijnfles’
– Het rustig uitschenken in een wijnglas…

Wow! En dan die smaak…. Perfetto!

Tom, met zijn Italiaanse bloed en ondernemersgeest, wilde dat het bier op de Nederlandse markt zou komen zodat Nederland ook kennis kan maken met 32. Samen met compagnon Erik ging hij het gesprek aan, het plan, de trip naar 32 en het alleenrechtcontract volgde. Nu zijn zij de enige officiële importeur van 32 (trentadue) in de Benelux.

In juni 2016 vierden zij samen met Joyce en Yvonne het 10-jarig bestaan van 32 in Venetië. Met een wel heel bijzondere jubileum versie van de Nebra.

“Wij willen jou laten genieten van dit prachtige Italiaanse bier. Omdat bier drinken meer kan zijn dan je denkt. Weten is waarderen.”

Tom & Erik

 

weten is waarderen

Wil jij genieten van een heerlijk Italiaans speciaal bier? Kies dan voor 32 Via dei Birrai.

Een bijzonder bier dat geproduceerd is met respect voor de natuur. Een bier dat de tijd heeft gekregen om tot een ultieme smaak te komen. Slow brewing heet dat.

Dit bier drink je in een wijnglas om alle smaken écht te beleven. Een unieke ervaring voor bierliefhebbers. In een fles van 0,75L om samen te drinken. Shared drinking.

In 9 varianten beschikbaar. Geniet, samen, heerlijk.

Te verkrijgen bij

Gallizia deli

Javastraat 65

Amsterdam

Contact

Telefoon

+0031 6 41 43 04 69

Mail

yvonne@32viadeibirrai.nl

Adres

Trentadue v.o.f.

Javastraat 65 
1094HA Amsterdam

 KVK: 65910702 – BTW NL856312794B01