32 via dei birrai

Italiaans speciaalbier

over 32 Via dei Birrai

32 Via dei Birrai is in 2006 opgericht door 3 mannen met verschillende achtergronden. Met één passie: bier maken op een nieuwe manier.

32 Via dei Birrai wordt geproduceerd in een ambachtelijke brouwerij. 32 Via dei Birrai is de perfecte vergelijking tussen smaak en design, tussen onderzoek en methode, zonder ooit te dwalen in industriële normalisatie.

De filosofie volgt de beweging van de cirkel die het logo bevat: een gebogen lijn die de cyclus van de ambachtelijke brouwen toont en leidt tot het ontdekken van nog onbekende paden. Het teken van oneindigheid, geen begin en geen eind.

De brouwerij heeft diverse certificaten toegekend gekregen, waar aan je kunt zien dat kwaliteit gegarandeerd is. Natuur, Mens en Vooruitgang: een eco-duurzaam pad dat 32 Via dei Birrai volgt.

32 Via dei Birrai is de eerste gecertificeerde veganistische Italiaanse microbrouwerij van ambachtelijk bier. Het logo “vegan ok” vind je terug op het label van de fles. Dat maakt 32 een evolutionair biertje. 

In het brouwproces wordt geen visgellatine gebruikt, wat in een niet-veganistisch biertje wél gebruikt wordt. 

Zo kan ook de veganist genieten van dit heerlijke Italiaanse bier.

32 Via dei Birrai is lid van de “slowBREWING – Das Brauen mit Zeit fur Geschmack e V.” en ondergaat de zeer strenge kwaliteitscriteria van deze vereniging om in aanmerking te komen voor de slowBREWING Certificate of Quality.

Deze controle vindt plaats in alle stadia van het proces. Van grondstoffen tot productie. Er wordt gekeken naar hygiëne en naar distributie met respect voor het milieu. Dit ceritficaat verzekert dat het bier geproduceerd is met traditionele productieprocessen.

32 Via dei Birrai voldoet aan alle eisen en heeft daardoor het Slowbrewingcertificaat in handen. Dat leidt tot speciaalbieren van topkwaliteit.

Het CI certificaat garandeert dat de gehele productie van 32 plaats vindt in Italië, om zo een gecontroleerde en hoogwaardige kwaliteit te garanderen.

weten is waarderen

Wil jij genieten van een heerlijk Italiaans speciaal bier? Kies dan voor 32 Via dei Birrai.

Een bijzonder bier dat geproduceerd is met respect voor de natuur. Een bier dat de tijd heeft gekregen om tot een ultieme smaak te komen. Slow brewing heet dat.

Dit bier drink je in een wijnglas om alle smaken écht te beleven. Een unieke ervaring voor bierliefhebbers. In een fles van 0,75L om samen te drinken. Shared drinking.

In 9 varianten beschikbaar. Geniet, samen, heerlijk.

Te verkrijgen in

Gallizia deli

Javastraat 65

Amsterdam

Contact

Telefoon

+0031 6 41 43 04 69

Mail

yvonne@32viadeibirrai.nl

Adres

Trentadue v.o.f.

Javastraat 65 
1094HA Amsterdam

 KVK: 65910702 – BTW NL856312794B01